Frans leren online

Wil je graag online Frans leren? Bij Frans Op Maat bieden we online cursussen aan op basis van wat jij wilt leren!

(Online) Frans leren op maat

Voor particulieren en groepen bieden we online Franse lessen aan. Onze taaltrainingen zijn aangepast aan de noden en het niveau van de cursist! Bekijk hieronder een greep uit ons aanbod:

Frans leren spreken
Frans leren spreken

Graag in een sneltempo Frans leren spreken? Met onze taaltrainingen leer je de spreekangst overwinnen en zelfzekerder de taal spreken

Zakelijk frans woordenschat
Woordenschat Frans oefenen

Nood aan een uitbreiding van jouw woordenschat? Met online taallessen op maat leer je zowel als beginner of gevorderde je beter uitdrukken in het Frans.

Grammatica Frans oefenen
Franse grammatica oefenen

Heb je het nog steeds moeilijk om de Franse grammatica toe te passen? Met onze (online) interactieve trainingen leer je makkelijk de grammatica toepassen.

Zakelijk Frans

Met een opleiding zakelijk Frans leren wij jou hoe je vlot en professioneel in de zakelijk wereld moet communiceren. Bekijk hier ons aanbod!

Nood aan een taaltraining op maat?

Onze (online) taallessen van Frans Op Maat leggen de focus op wat jij wilt leren. Contacteer ons en ontdek hoe wij jou van dienst kunnen zijn!

De voordelen van online Frans leren

Een online cursus Frans biedt maximale flexibiliteit. Je kiest zelf je plaats, inhoud en tijdstip. Ze zijn ideaal om een reeds bestaand taalniveau actief te houden of onderhouden of als aanvulling op een intensieve formule.

Overwinnen angstdrempel Frans
Overwinnen angstdrempel​

De online lessen helpen je over je angstdrempel om Frans te spreken.

Vlot Frans leren spreken
Vlot Frans leren spreken

Dankzij onze lessen via Skype, Zoom of Teams leer je je vlot en professioneel uitdrukken in het Frans.

Online Frans leren
Flexibiliteit

Via onze online trainingen bepaal je zelf het leertempo en het aantal sessies.

Waarom kiezen voor Frans Op Maat?

Leren op jouw noden

Zo bereiken we een beter leereffect en kunnen we sneller en accurater inspelen op foutieve zinsconstructies.

Cursus in duo

We werken al jarenlang samen, zijn perfect op elkaar ingespeeld en hebben elk onze eigen expertise uitgebouwd. Dat maakt ons zo sterk!

Kwaliteitsvol leren

Uiteraard is een one-to-one aanpak ook mogelijk. Alles op maat van onze cursist(en)!

tevreden bedrijven
0
Klanttevredenheid
0 %
tevreden particulieren
0

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de meest gestelde vragen. Is jouw vraag nog steeds niet beantwoord? Bekijk de FAQ of stuur ons jouw vraag door via de contacteer ons pagina!

We starten met een intake gesprek en een mondelinge en schriftelijke taaltest. We verzamelen documentatie over je bedrijf en stemmen hier ons materiaal op af. Een cursus op maat dus.

We kunnen ons focussen op het verrijken van woordenschat, mondelinge interactie, telefoneren, onderhandelen, presentatietechnieken, verkoopstechnieken, schriftelijke communicatie, grammatica.

Het aanleren van een taal is heel individueel. Voor de ene cursist gaat dit vlot, voor de andere iets minder. Als er de nodige motivatie is, kan het aanleren van een taal behoorlijk vlot gaan.

De Franse taal is niet moeilijker dan Engels, Duits, Spaans of Chinees. De grammatica is goed gestructureerd. Je hebt uitzonderingen natuurlijk maar niet meer of minder dan in andere talen. In onze lessen bieden we taalstructuren aan. Dit helpt om een taal vlotter te leren en vooral beter te onthouden.