Frans voor medische beroepen

 Je hebt een goede basiskennis Frans maar je hebt het nog steeds moeilijk om professioneel om te gaan met patiënten? Wij leggen de focus op mondelinge interactie met Franstalige zorgvragers. Hierdoor straal je meer vertrouwen en professionalisme uit.

Frans voor medische beroepen

Voor medische beroepen bieden we specifieke cursussen met de nadruk op empathisch Frans. Zo verbeter je jouw kennis om effectiever met zorgvragers te communiceren.

Frans in de zorgsector
Frans voor zorgverleners

Medisch Frans gericht aan artsen en verpleegkundigen. Met onze cursus op maat zal je meer dan voldoende kennis opbouwen.

Frans voor paramedische beroepen
Frans voor paramedische beroepen

Cursussen Frans gespecialiseerd voor diëtisten, podologen, tandartsen,... onze taaltrainingen zorgen voor een uitstekende basis om jouw beroep op een kwalitatieve manier uit te voeren.

Verbeter jouw communicatie in het Frans

Is jouw kennis nog onvoldoende om aan de slag te gaan in jouw sector? Onze cursus Frans op maat kan jou hier perfect bij helpen! 

Medisch Frans leren?

Waarom een Cursus medisch frans?

Je houdt van je job maar ondervindt nog steeds moeilijkheden om op een professionele manier te communiceren met Franstalige zorgvragers? Het aantal Franstalige sprekers stijgt alsmaar in Vlaanderen. Hierdoor stijgt dus ook de behoefte naar Franstalig personeel in de zorg.

Een cursus medisch Frans is de ideale oplossing om jou de basis te geven hoe je op een effectieve manier met Franstalige zorgvragers kan omgaan.

Of ben je eerder op zoek naar specifieke taalopleidingen in jouw vakgebied? Wij hebben taalkennis voor elk vakgebied in de zorg- en welzijnssector!

Frans voor artsen

Waarom kiezen voor Frans op maat?

Leren op jouw noden

Zo bereiken we een beter leereffect en kunnen we sneller en accurater inspelen op foutieve zinsconstructies.

Cursus in duo

We werken al jarenlang samen, zijn perfect op elkaar ingespeeld en hebben elk onze eigen expertise uitgebouwd. Dat maakt ons zo sterk!

Kwaliteitsvol leren

Uiteraard is een one-to-one aanpak ook mogelijk. Alles op maat van onze cursist(en)!

tevreden bedrijven
0
Klanttevredenheid
0 %
tevreden particulieren
0

Frequently Asked Questions

Bekijk hier de meest gestelde vragen. Is jouw vraag nog steeds niet beantwoord? Bekijk gerust onze FAQ pagina!

Je kan kiezen voor lessen online (via Zoom of via Teams), in jullie bedrijf of bij jullie thuis of bij ons (Erpe-Mere / Aalst).

Je kan kiezen voor een stoomcursus (1 of 2 keer les per week), een intensieve cursus (bv gedurende een week) of een cursus op regelmatige basis. Je kan opteren voor een cursus van 5 lessen van een uur maar ook voor een cursus van 10 lessen van anderhalf uur. Jij bent vrij om dit te bepalen. Wij passen ons aan.

We starten met een intake gesprek en een mondelinge en schriftelijke taaltest. We verzamelen documentatie over je bedrijf en passen hier ons materiaal aan. Een cursus op maat dus!

We maken een offerte. Na de lessen of na een lessenpakket wordt de rekening vereffend. We hebben een BTW nummer maar we zijn vrijgesteld van het aanrekenen van BTW (conform artikel 56bis van het BTW-wetboek/KB19).