Portfolio

Benieuwd naar wie onze klanten zijn? Klik op de logo’s en ontdek onze testimonials!

Onze klanten aan het woord

Bij Frans Op Maat  zetten bedrijven en individuen hun eerste stap naar vloeiend (zakelijk) Frans, afgestemd op hun unieke behoeften en doelen. Maar hoe ervaren zij onze aanpak? Laat je inspireren door de verhalen en ervaringen van onze tevreden klanten. Klik op de logo’s en ontdek de video’s! 

Nintendo gaming - Matthias

Testimonial

Predalco

Extra taaltraining vakjargon
Testimonial

Best Trading Belgium

Taaltraining in Frans én Nederlands
Testimonial
"Graag willen wij u ook bedanken voor de leerrijke en aangename lessen die we van u gekregen hebben. De combinatie van uw lessen met de documentatie de we verkregen hebben lijkt ons een zeer stevige basis voor de medewerkers."
Op maat lessen Frans voor bedrijven
Jesse Reweghs
Werkers, Leuven

BTR funeral support

Training empathisch Frans
Testimonial

I-mens Aalst

Testimonial

DSM keukens

Taaltraining onderhandelen
"J’Arcsome - Tu Arcsomes - Il Arcsome - Vous avez bien lu : on aspire à conquérir de nouveaux horizons dans les régions francophones ! Toute l'équipe s'est plongée dans une série de six cours de français avec Katrien Ermens de Frans Op Maat. Elle a répondu parfaitement à nos besoins spécifiques en nous fournissant un matériel pédagogique adapté. Et c'est bien là la valeur ajoutée de #FransOpMaat : leur approche rend l'apprentissage du français à la fois ludique, flexible, et surtout adapté à vos besoins!"

Persoonlijke aanpak, tevreden klanten

Sofia Schepens
Sofia Schepens
03/12/2023
Katrien geeft met volle enthousiasme wekelijks bij ons haar Franse taalcursus, specifiek het zakelijke frans. Een cursus speciaal op maat gemaakt voor ons. Elke week kijken we opnieuw uit naar onze nieuwe Franse les en sinds de opstart van deze lessen durven wij al vlotter een gesprek aangaan met onze Franstalige klanten. Wij hebben Frans op maat gevonden via het internet, maar willen het zeker aan iedereen aanraden voor wie op zoek is om op een aangename en persoonlijke manier de Franse taal op een correcte en vlotte manier aan te leren. Merci pour ces leçons agréables et continuez votre bon travail.
Gergo Pap
Gergo Pap
28/11/2023
Ik heb het genoegen gehad om Franse les te volgen bij Katrien via "Frans op maat". Zelfs met mijn eerdere onbestaande kennis van de Franse taal, was Katrien in staat om mij op een zeer effectieve en prettige manier (de basis van) Frans te leren. Ze heeft een unieke manier van lesgeven die met haar geduld en vriendelijkheid zowel uitdagend als ondersteunend is. Ik zou "Frans op maat" ten zeerste aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in het leren van de Franse taal, ongeacht hun huidige niveau. Katrien's professionele aanpak, aangevuld met haar warme en vriendelijke persoonlijkheid, maakt haar tot een uitzonderlijke leraar. Bedankt Katrien, voor een geweldige leerervaring!
Lissa Tits
Lissa Tits
10/11/2023
Binnen iO kregen we de kans om lessen Frans te volgen. Na een intakegesprek werden we ingedeeld op basis van onze kennis. Nadine was een heel gedreven lesgeefster. Met het nodige geduld en haar openheid heeft ze mijn passie voor Frans terug aangewakkerd. Bedankt voor de aangename lessenreeks! Hopelijk tot nog eens!
Bart Scheerlinck
Bart Scheerlinck
05/11/2023
Leuke, aangename en leerrijke Franse lessen op maat, zeker een aanrader!
Ine Van Caekenberghe
Ine Van Caekenberghe
10/10/2023
Frans op Maat zorgt ervoor dat je beheersing van de Franse taal op zeer efficiënte wijze beter wordt. Je kan aangeven waar je nood aan hebt en welke je interesses zijn. Vervolgens worden de lessen hier helemaal op afgesteld zodat je elke minuut voelt dat je belangrijke zaken leert. De lessen vliegen zo voorbij. Een echte aanrader. Ik maakte gebruik van deze diensten ter voorbereiding van een sollicitatiegesprek, en voelde me hiervoor perfect voorbereid door de docente. Ik zal niet aarzelen om in de toekomst een aantal lessen in te boeken wanneer ik merk dat mijn Franse taal opnieuw een boost mag krijgen.
maxim bries
maxim bries
05/10/2023
Ze zorgden voor goede gesprekken op maat en ook een bundel met woordenschat specifiek voor ons werk wat zeker handig zal zijn
Anaïs Wille
Anaïs Wille
09/05/2023
Katrien is een enorme warme & aangename lesgever. Niet alleen weet ze de inhoud op een leerrijke en interessante manier over te brengen, maar ook met haar leuke anekdotes probeert ze onze aandacht vast te houden. Ik raad Frans Op Maat zeker en vast aan! Dankjewel Katrien en tot ziens!
Matthias
Matthias
03/05/2023
Ik had nooit gedacht dat ik op 20 uur tijd mijn niveau Frans zo hard kon verbeteren. Ik had schrik om te praten in het Frans, ik kwam nooit uit mijn woorden en ik blokkeerde volledig. Nadine is echt een topdocente. Ze heeft de lessen volledig aangepast aan mijn noden en wensen. Ze gaf mij bovendien handige tips en tricks die ik kan gebruiken in het dagelijkse leven én ze heeft ervoor gezorgd dat mijn "angst" om te praten volledig weg is. Un grand merci, Nadine ! 👏 Ik kan deze lessen iedereen aanraden, wat je niveau ook is!

Onze (groeiende) lijst aan tevreden klanten

X-Power Beervelde

Extra taaltraining vakjargon

Hellofresh Grimbergen

taaltraining vakjargon

HugyFot

taaltraining vakjargon

IO – digital marketing Berchem

Weemaes Drongen

"Bedankt voor de lessen die perfect op mijn maat waren. Ik ben er zeker van dat deze hebben bijgedragen tot het succes van mijn sollicitatie. Ik heb nu ook een duidelijker zicht over waar er lacunes zitten in mijn Franse taal en hoe we deze in de toekomst effectief en efficiënt kunnen aanpakken. Wat mij betreft graag tot een volgende keer!"
Frans op Maat - BOIC referentie
Ine Van Caekenberghe
BOIC

VMM Aalst Brussel

Vergadertechnieken in het Frans

Vytech Menen

Bakertilly

Ebury Brussel

Service pédagogique de l’Ambassade de France

Saxo bank

HICT

Extra taaltraining vakjargon

Socfin

Provincie Oost-Vlaanderen Interreg

Uniplast Ninove

Borgerhoff & Lamberigts

Vertaling boeken

Kerkstoel Grobbendonk

Werkers Leuven

Unibra

DM Solutions

Ook op zoek naar een taaltraining op maat?

Frans Op Maat staat garant voor kwalitatieve en interactieve lessen met maximale leerwinst en een persoonlijke aanpak. Onze trainingen worden enkel door onszelf gegeven en zijn niet uitbesteed aan externen!