Frans voor CEO's en ondernemers

Je bent een manager of ondernemer en op zoek naar een opleiding zakelijk Frans? Bij Frans Op Maat bieden wij taaltrainingen aan op basis van jouw noden en sector!

Waarom een training zakelijk Frans voor ondernemers?

Zakelijk Frans leren

Heb je als ondernemer dagelijks contact met Franstalige collega’s, klanten en leveranciers? Maar je struikelt om professioneel en op een zakelijke manier het bedrijf te vertegenwoordigen in het Frans? Dan is een taaltraining zakelijk Frans op maat dé manier om jou te helpen!

Onze cursus Frans op maat is volledig afgestemd op basis van wat jij concreet wilt leren en het specifieke vakjargon. Zo leer je op korte termijn het vakjargon spreken en zelfzeker te communiceren. 

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen en vraag een gratis infogesprek aan!

Wat leer je in onze opleiding Frans?

Onze taaltrainingen Frans voor ondernemers worden steeds gegeven in functie van jouw noden en behoeften. Zo kunnen we samen jouw Frans op kort termijn snel verbeteren. Tijdens onze Franse lessen belichten we onder andere volgende aspecten: 

Communiceren

Je leert in een sneltempo communiceren in het Frans. Met onze taaltraining leer je presenteren, onderhandelen, financiële cijfers doornemen,..

Vaktaal

Heb je het moeilijk met specifiek vakjargon in de sector? Geen nood! Met onze taaltraining leer je communiceren door gebruik te maken van de specifieke vaktaal en dat op kort termijn!

Franse grammatica

Heel wat ondernemers struikelen nog met de Franse grammatica. Met onze (online) interactieve trainingen leer je makkelijk en snel de grammatica toepassen.

Zakelijke mails

Formeel taalgebruik in Franse mails is van uiterst belang. Met deze training geven we de nodige bouwstenen om je boodschap correct, transparant en overtuigend over te brengen.

Hoe werken wij?

Verkennend gesprek

We starten altijd met een verkennend gesprek om de verwachtingen te kennen.

Taaltest

Hierna doen we een taaltest om het niveau te bepalen.

Afstemmen van de lessen

Ten slotte bekijken we hoe we de planning en inhoud het best op elkaar kunnen afstemmen.

Opleiding zakelijk Frans

Ook een opleiding zakelijk Frans op maat?

Onze (online) taallessen van Frans Op Maat leggen de focus op wat jij wilt leren. Contacteer ons en ontdek hoe wij jou van dienst kunnen zijn!

Testimonials

Predalco

Extra taaltraining vakjargon
Testimonial

Best Trading Belgium

Taaltraining in Frans én Nederlands
Testimonial

BTR funeral support

Training empathisch Frans
Testimonial

Veelgestelde vragen

We beginnen met een intakegesprek en een mondelinge en schriftelijke taaltest om jouw niveau te bepalen. Vervolgens verzamelen we documentatie over je bedrijf en passen we ons materiaal daarop aan. Zo bieden we jou een cursus op maat die perfect aansluit bij jouw zakelijke behoeften! Ontdek nu hoe wij jou kunnen helpen met het verbeteren van jouw zakelijk Frans.

Onze Franse taallessen kan je volgen bij je thuis, online of op locatie. Kortom, je kiest zelf wat jou het best uitkomt!

Het aanleren van een taal is heel individueel. Voor de ene cursist gaat dit vlot, voor de andere iets minder. Als er de nodige motivatie is, kan het aanleren van een taal behoorlijk vlot gaan.

Als ondernemer kan het leren van Frans een strategische zet zijn om je bedrijf te laten groeien. Frans is een van de meest gesproken talen ter wereld en wordt veel gebruikt in de zakenwereld, vooral in Europa en Afrika. Door Frans te spreken, vergroot je je bereik en kun je makkelijker zakendoen met Franstalige klanten en partners.

Bovendien laat het zien dat je de moeite neemt om de cultuur en taal van je klanten te begrijpen, wat kan leiden tot betere relaties en meer succes in internationale handel.

Als een bedrijf internationaal zaken wil doen, is het beheersen van de Franse taal een slimme zet. Het leren van zakelijk Frans vergroot niet alleen de kans op nieuwe klanten en partners in Franstalige landen, maar ook het begrip van de Franse cultuur en zakelijke etiquette. Dit kan leiden tot meer succesvolle deals en betere relaties met Franstalige klanten en partners. Door te investeren in jezelf en je bedrijf en nu zakelijk Frans te leren, leg je een stevige basis voor de toekomst.