Nederlands voor Franstaligen

Franstalig en op zoek naar een cursus Nederlands? Bij Frans Op Maat ben je aan het juiste adres voor taaltrainingen op maat.

Zakelijk Nederlands leren

Waarom een taaltraining Nederlands?

Zakelijk Frans leren

Je hebt dagelijks contact met Nederlandstalige collega’s, klanten of leveranciers, maar je voelt je nog onzeker bij het vertegenwoordigen van het bedrijf? Dan is een taaltraining Nederlands van Frans Op Maat de ideale oplossing.  

Onze cursus Nederlands is volledig afgestemd op jouw individuele wensen en specifieke vaktermen. Zo kan je in korte tijd het vakjargon spreken en zelfverzekerd communiceren op de werkvloer.

Als je interesse hebt in een taaltraining Nederlands bij Frans Op Maat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder!

Wat leer je in onze opleiding Nederlands?

Onze trainingen worden altijd afgestemd op jouw behoeften en wensen. Zo kunnen we samen jouw (zakelijk) Nederlands op korte termijn snel verbeteren. Tijdens onze lessen Nederlands belichten we onder andere volgende aspecten: 

Communiceren

Je leert snel en effectief communiceren in het Nederlands. Met onze taaltraining leer je onder andere presenteren, onderhandelen en financiële cijfers bespreken.

Vaktaal

Heb je het moeilijk met specifiek vakjargon in de sector? Geen nood! Met onze taaltraining leer je communiceren door gebruik te maken van de specifieke vaktaal en dat op kort termijn!

Nederlandse grammatica

Veel Franstalige ondernemers hebben moeite met de Nederlandse grammatica. Met onze interactieve trainingen leer je snel en gemakkelijk de grammatica toepassen.

Zakelijke e-mails

Het gebruik van formeel taalgebruik in Nederlandse e-mails is van groot belang. Met deze training bieden wij de nodige bouwstenen om je boodschap correct, transparant en overtuigend over te brengen.

Zakelijk Frans op maat

Hoe werken wij?

Verkennend gesprek

Bij Frans Op Maat beginnen we altijd met een verkennend gesprek om jouw verwachtingen en wensen te begrijpen. Op die manier kunnen we een goed beeld krijgen van wat je precies wilt bereiken met de taaltraining.

Taaltest

We beginnen met een taaltest om het taalniveau te bepalen. Zo kunnen we onze diensten zoveel mogelijk afstemmen.

Afstemmen van de lessen

Ten slotte bekijken we hoe we de planning en inhoud het best op elkaar kunnen afstemmen.

Ook een opleiding zakelijk Nederlands op maat?

Onze (online) taallessen van Frans Op Maat leggen de focus op wat jij wilt leren. Contacteer ons en ontdek hoe wij jou van dienst kunnen zijn!

Testimonials

Predalco

Extra taaltraining vakjargon
Testimonial

Best Trading Belgium

Taaltraining in Frans én Nederlands
Testimonial

BTR funeral support

Training empathisch Frans
Testimonial

Veelgestelde vragen

Wij geven trainingen zakelijk Nederlands en Frans aan particulieren, bedrijven en zorginstellingen.

We starten met een intakegesprek en een mondelinge en schriftelijke taaltest. We verzamelen documentatie over je bedrijf en stemmen hier ons materiaal op af. Een cursus op maat dus.

Onze Nederlandse taallessen kan je volgen bij je thuis, online of op locatie. Kortom, je kiest zelf wat jou het best uitkomt!

Het aanleren van een taal is heel individueel. Voor de ene cursist gaat dit vlot, voor de andere iets minder. Als er de nodige motivatie is, kan het aanleren van een taal behoorlijk vlot gaan.