Frans voor bedrijven

Heb je nood aan een extra cursus zakelijk Frans? Struikel je nog steeds met de Franse taal? Met onze opleidingen op maat zorgen wij ervoor dat je zelfzekerder en vlot in de Franse taal kan communiceren.

Cursus zakelijk frans voor bedrijven en recruiters

Voor bedrijven en ondernemers bieden we thematische cursussen zakelijk Frans op maat aan. Wat kan je van ons verwachten? Bekijk hieronder een greep uit ons aanbod:

Zakelijk telefoneren frans

Zakelijk telefoneren in het Frans

Een telefoongesprek in het Frans verloopt formeler dan in het Nederlands. We trainen je spreekvaardigheid en geven je handige tips om je telefoonangst te overwinnen.

Onderhandelen in het Frans
Onderhandelen in het Frans​

Een goede onderhandeling in het Frans vereist een gevarieerde woordenschat, overtuiging en heldere communicatie. Dat is al een hele uitdaging in je moedertaal.

Presenteren in het Frans
Presenteren in het Frans

Hoe hou je de aandacht van je publiek vast tijdens je presentatie en vermijd je ongemakkelijke stiltes? Het geheim van een boeiende uiteenzetting ligt bij de spreker. We helpen je op weg om vlot presentaties te geven.

Zakelijk Frans mails schrijven
Franse mails schrijven

Hier focussen we op het belang van formeel taalgebruik in Franse mails. We geven bouwstenen om je boodschap correct, transparant en overtuigend over te brengen.

Ontdek ons uitgebreid aanbod op maat

Hulp nodig bij het omgaan met Franstalige klanten? Ook hierbij kunnen wij helpen. Contacteer ons nu en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Wat wij bieden

Taalcursus Zakelijk Frans

Co-teaching

Voor groepen werken we graag in tandem, als co -teachers. Met twee taaldocenten heb je maximaal leerrendement. We kunnen zo het tempo en de activiteiten aanpassen aan de noden van elke groep en differentiëren waar nodig.

Taaltraining op maat

Onze (online) Franse lessen zijn aangepast aan jouw noden. Bij Frans Op Maat kies je zelf waar je de focus wilt op leggen. Wil je graag verbeteren in het omgaan met klanten? Of heb je meer nood aan een taaltraining Frans in het onderhandelen? Ook dat is mogelijk! 

Bij ons kan je tevens kiezen waar je de training het liefst volgt. Thuis, online of op locatie. Het is allemaal mogelijk!

Taaltraining Frans Op Maat

Hulp nodig bij jouw zakelijke communicatie in het Frans?

Onze cursussen op maat helpen je op weg om beter en duidelijker te communiceren in de (Franse) zakelijke wereld. Contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte!

Frequently Asked Questions

Bekijk hier de meest gestelde vragen. Is jouw vraag nog steeds niet beantwoord? Bekijk gerust onze FAQ pagina!

Zakelijk Frans is bedoeld voor iedereen die in een zakelijke omgeving communiceert met Franstaligen. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor het doen van zaken, het onderhandelen over contracten, het voeren van vergaderingen of het opstellen van rapporten en presentaties.

In onze taaltrainingen zakelijk Frans focussen we ons op het verrijken van woordenschat, mondelinge interactie, telefoneren, onderhandelen, presentatietechnieken, verkoopstechnieken, schriftelijke communicatie en grammatica.

We starten met een intake gesprek en een mondelinge en schriftelijke taaltest. We verzamelen documentatie over je bedrijf en passen hier ons materiaal aan. Een cursus op maat dus.

Je kan kiezen voor een stoomcursus (1 of 2 keer les per week), een intensieve cursus (bv gedurende een week) of een cursus op regelmatige basis. Je kan opteren voor een cursus van 5 lessen van een uur maar ook voor een cursus van 10 lessen van anderhalf uur. Jij bent vrij om dit te bepalen. Wij passen ons aan.

Wij zijn actief in deze regio's:

Oost-Vlaanderen

Aalst – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Lokeren – Nevele – Ninove – Zelzate – Zottegem – ,…

West-Vlaanderen

Vlaams-Brabant