Zakelijk Frans Waregem

Ben je op zoek naar taallessen op maat in Waregem en omgeving? Bij Frans Op Maat bieden wij taaltrainingen zakelijk Frans aan op basis van jouw noden!

Taaltraining Frans Op Maat

Waarom een taaltraining zakelijk Frans?

Loop je tegen uitdagingen aan bij het voeren van Franstalige zakelijke gesprekken? Vind je de Franse taalstructuur ingewikkeld? Dan is onze taaltraining zakelijk Frans in Waregem precies wat je nodig hebt!

Deze training legt niet alleen de nadruk op taalvaardigheden, maar ook op het begrijpen van de Franse cultuur, wat cruciaal is voor het opbouwen van succesvolle zakelijke relaties. Bedrijven die internationaal willen groeien, begrijpen hoe belangrijk het is om te investeren in taalmanagement en de Franse taalvaardigheden van hun werknemers te verbeteren.

Door Frans te spreken, toon je respect en professionaliteit aan Franstalige zakenpartners die wellicht minder bekend zijn met het Nederlands of Engels. Dit versterkt het onderlinge vertrouwen en opent de deuren naar succesvolle samenwerkingen.

Wat leer je in een training zakelijk Frans?

Onze lessen Frans in Waregem worden steeds gegeven in functie van jouw noden en behoeften. Zo kunnen we samen jouw Frans op korte termijn snel verbeteren. Tijdens onze Franse lessen belichten we onder andere volgende aspecten: 

Frans spreken en begrijpen

Graag vlot spreken én je gesprekspartner begrijpen? Met onze taaltrainingen oefen je je taalvaardigheid in authentieke rollenspellen in je eigen bedrijfscontext. Met onze gesprekstechnieken ga je zelfverzekerd aan de slag en overwin je de spreekangst voor een klein of groot publiek.

Frans vakjargon inoefenen

Woordenschat volledig afgestemd op jouw sector en noden. Met deze taaltraining leer je de specifieke vaktaal correct gebruiken in je communicatie met klanten of leveranciers.

Correcte zinsstructuren gebruiken

Heb je het nog steeds moeilijk om je Franse zinnen correct te formuleren? Bij ons leer je geen steriele grammaticaregels, maar leer je de grammatica doelgericht en in context toepassen.

Stilstaan bij cultuur en zakelijke etiquette

Krijg inzicht in de Franse zakelijke cultuur, omgangsvormen en etiquette. Dit is belangrijk voor het opbouwen van relaties en succesvol zakendoen in Franstalige regio's.

Taalcursus Zakelijk Frans Waregem

Frans op maat in Waregem

Hoe gaan we te werk?

Onze (online) Franse lessen zijn aangepast aan jouw noden. Bij Frans Op Maat bepaal je zelf waarop je de focus wilt leggen. Wil je graag verbeteren in het omgaan met klanten? Of heb je meer nood aan een taaltraining Frans in het onderhandelen? Ook dat is mogelijk! 

Verkennend gesprek

We starten altijd met een verkennend gesprek om de verwachtingen te kennen.

Taaltest

Hierna doen we een taaltest om het niveau te bepalen.

Afstemmen van de lessen

Ten slotte bekijken we hoe we de planning en inhoud het best op elkaar kunnen afstemmen.

Leren op jouw noden

Zo bereiken we een beter leereffect en kunnen we sneller en accurater inspelen op foutieve zinsconstructies.

Cursus in duo

We werken al jarenlang samen, zijn perfect op elkaar ingespeeld en hebben elk onze eigen expertise uitgebouwd. Dat maakt ons zo sterk!

Kwaliteitsvol leren

Uiteraard is een one-to-one aanpak ook mogelijk. Alles op maat van onze cursist(en)!

Ontdek ons uitgebreid aanbod op maat

Hulp nodig bij het omgaan met Franstalige klanten? Ook hierbij kunnen wij helpen. Contacteer ons nu en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de meest gestelde vragen. Is jouw vraag nog steeds niet beantwoord? Bekijk gerust onze FAQ pagina!

Zakelijk Frans is bedoeld voor iedereen die in een zakelijke omgeving communiceert met Franstaligen. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor het doen van zaken, het onderhandelen over contracten, het voeren van vergaderingen of het opstellen van rapporten en presentaties.

In onze taaltrainingen zakelijk Frans focussen we ons op het verrijken van woordenschat, mondelinge interactie, telefoneren, onderhandelen, presentatietechnieken, verkoopstechnieken, schriftelijke communicatie en grammatica.

We starten met een intake gesprek en een mondelinge en schriftelijke taaltest. We verzamelen documentatie over je bedrijf en passen hier ons materiaal aan. Een cursus op maat dus.

Je kan kiezen voor een stoomcursus (1 of 2 keer les per week), een intensieve cursus (bv gedurende een week) of een cursus op regelmatige basis. Je kan opteren voor een cursus van 5 lessen van een uur maar ook voor een cursus van 10 lessen van anderhalf uur. Jij bent vrij om dit te bepalen. Wij passen ons aan.

Wij zijn actief in deze regio's:

Oost-Vlaanderen

Aalst – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Lokeren – Nevele – Ninove – Zelzate – Zottegem – ,…

West-Vlaanderen

Deerlijk – Kortrijk – Waregem

Vlaams-Brabant