Zakelijk Frans Antwerpen

Een opleiding zakelijk Frans in Antwerpen en omgeving? Bij Frans Op Maat bieden wij taaltrainingen Frans aan op basis van jouw noden!

Zakelijk Frans leren

Waarom een taaltraining Frans?

Zakelijk Frans leren

Heb je regelmatig contact met Franstalige collega’s, klanten en leveranciers? Maar je struikelt nog met bepaalde grammatica en vocabulaire

Dan is een taaltraining Frans in Antwerpen de ideale manier om jou hierbij te helpen! Met een taaltraining op maat wordt de cursus volledig afgestemd op basis wat jij concreet vraagt en nodig hebt. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen en vraag een gratis infogesprek aan!

Wat leer je in een taaltraining Frans?

Onze lessen Frans in Antwerpen worden steeds gegeven in functie van jouw noden en behoeften. Zo kunnen we samen jouw Frans op kort termijn snel verbeteren. Tijdens onze Franse lessen belichten we onder andere volgende aspecten: 

Frans leren spreken

Graag in een sneltempo Frans leren spreken? Met onze taaltrainingen leer je de spreekangst overwinnen en zelfzekerder de taal spreken.

Vocabulaire Frans oefenen

Franse vocabulaire volledig afgestemd op jouw sector en noden. Met deze taaltraining leer je communiceren door gebruik te maken van de specifieke vaktaal.

Franse grammatica oefenen

Heb je het nog steeds moeilijk om de Franse grammatica toe te passen? Met onze (online) interactieve trainingen leer je makkelijk de grammatica toepassen.

Zakelijk Frans

Met een opleiding zakelijk Frans leren wij jou hoe je vlot en professioneel in de zakelijk wereld moet communiceren. Bekijk hier ons aanbod!

Hoe werken wij?

Zakelijk Frans leren
Verkennend gesprek

We starten altijd met een verkennend gesprek om de verwachtingen te kennen.

Taaltest

Hierna doen we een taaltest om het niveau te bepalen.

Afstemmen van de lessen

Ten slotte bekijken we hoe we de planning en inhoud het best op elkaar kunnen afstemmen.

Nood aan een opleiding zakelijk Frans in Antwerpen?

Onze (online) taallessen van Frans Op Maat leggen de focus op wat jij wilt leren. Contacteer ons en ontdek hoe wij jou van dienst kunnen zijn!

Onze troeven

Leren op jouw noden

Zo bereiken we een beter leereffect en kunnen we sneller en accurater inspelen op foutieve zinsconstructies.

Cursus in duo

We werken al jarenlang samen, zijn perfect op elkaar ingespeeld en hebben elk onze eigen expertise uitgebouwd. Dat maakt ons zo sterk!

Kwaliteitsvol leren

Uiteraard is een one-to-one aanpak ook mogelijk. Alles op maat van onze cursist(en)!

tevreden bedrijven
0
Klanttevredenheid
0 %
Tevreden bedrijven
0

Veelgestelde vragen

Wij geven trainingen zakelijk Frans aan particulieren, bedrijven en zorginstellingen.

We starten met een intake gesprek en een mondelinge en schriftelijke taaltest. We verzamelen documentatie over je bedrijf en stemmen hier ons materiaal op af. Een cursus op maat dus.

Onze Franse taallessen kan je volgen bij je thuis, online of op locatie. Kortom, je kiest zelf wat jou het best uitkomt!

Het aanleren van een taal is heel individueel. Voor de ene cursist gaat dit vlot, voor de andere iets minder. Als er de nodige motivatie is, kan het aanleren van een taal behoorlijk vlot gaan.

Wij zijn actief in deze regio's:

Antwerpen

Oost-Vlaanderen

Aalst – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Ninove – Zelzate – Zottegem – ,…

West-Vlaanderen

Vlaams-Brabant