Taalreizen in Frankrijk

Wil je graag Frans leren in het buitenland? Een taalvakantie in Frankrijk is dé manier om Frans te leren!  Wij bieden taalvakanties aan op maat voor volwassenen in Marseille en Aix-en-Provence.

Waarom een taalvakantie in Frankrijk?

Taalcursus Frans
Prachtige omgeving

Leer Frans in een van de mooiste en zonnigste regio’s van la douce France.

Frans leren in het buitenland
24/7 Frans

Je verblijft in een zorgvuldig uitgekozen Native Frans gastgezin. Zo spreek je constant Frans en leer je ook dagdagelijks Frans bij.

Taalcursus Frankrijk
Franse cultuur

Een taal leren is meer dan taallessen volgen. Dompel je onder in het Franse leven, ontdek culturele en culinaire pareltjes en laat je betoveren door de prachtige natuur!

Taalvakantie met Frans Op Maat

In Frankrijk begeleiden wij taalstages in Aix-en-Provence en in MarseilleDeze taalstages zijn gevuld met interactieve lessen in een erkend taalcentrum afgewisseld met interessante culturele en sportieve activiteiten!  

Hiernaast kunnen we samen met jou een programma samenstellen in combinatie met diverse cursussen die het best passen bij jouw noden. Hierdoor zal je op een week tijd het maximale uit de taal kunnen halen!

Frans leren in Frankrijk
Taalcursus Frans in Frankrijk
Taalreis in Aix-en-Provence

Op zoek naar een taalreis in een prachtige streek met heel wat bezienswaardigheden? Dan is Aix-en-Provence de ideale reis voor jou

Aix-en-Provence ligt in hartje Provence. Het is een aangenaam, gezellig en mooi stadje. Aix is gekend voor zijn oude centrum met gezellige pleintjes met fonteinen en kronkelde straatjes. Je voelt je er een God in Frankrijk.

Aix is een ideale uitvalbasis voor interessante bezoeken. De hippe havenstad Marseille, het prachtige natuurgebied van les Calanques en het lieftallige 

Taalreis in Marseille

Op zoek naar een taalreis in een bruisende stad met extra veel activiteiten?

Elk jaar organiseren wij taalreizen naar Marseille. Het is een gezellige kuststad die zich bevindt aan de Côte d’Azur. Hiernaast is het een trekpleister voor toeristen waar je heerlijk kan vertoeven in de sfeervolle straten en aan de ‘Plage du Prado’.

Tijdens jouw taalreis zal je heel wat tips en tricks krijgen van native Franse gezinnen waar je zal logeren. Daar zal je genoodzaakt zijn om Frans te spreken en zo jouw spreekangst overwinnen

Taalcursus Frans volwassenen

Plan jouw taalreis naar Frankrijk bij Frans Op Maat

Wil je een Taalreis naar Frankrijk plannen? Doorheen het jaar bieden wij Franse taalreizen aan om jou volledig onder te dompelen in de Franse cultuur. Hierdoor leer je op sneltempo heel wat bij!

Frequently Asked Questions

Bekijk hier de meest gestelde vragen die onze klanten hebben. Is jouw vraag nog steeds niet beantwoord? Bezoek onze FAQ of contacteer ons zodat wij jou kunnen helpen!

We organiseren de taalreizen begin juli en in augustus

Een taalreis duurt 7 dagen.

We voorzien logement in gastgezinnen, conversatielessen Frans door native speakers in de voormiddag, culturele en sportieve activiteiten in de namiddag en ‘s avonds.

Uitstappen naar typische stadjes in de Provence, culturele activiteiten, sportieve wandelingen en boottochtjes, culinaire workshops,…

Marseille en Aix-en-Provence zijn onze reisbestemmingen bij uitstek. Hier zijn er heel wat activiteiten die je onderdompelen in de Franse cultuur.