À propos de Katrien

Docent • Frans • Spaans

Petite introduction

Docent Frans

Ik ben romaniste (KUL 1993) en startte mijn loopbaan als leerkracht Frans in het secundair en Spaans aan volwassenen. Ik gaf les aan ASO, TSO en BSO-leerlingen. Ik combineerde dit met een job als lesgever Spaans in het volwassenenonderwijs. Zo’n 10 jaar geleden maakte ik de overstap naar het hoger onderwijs, bij professionele en academische bachelors. 

Ik geef Frans en beroepsgericht Frans aan de studenten uit de lerarenopleiding, Informatica, Marketing, KMO, Accountancy, Office Management, Bestuurskunde en Handelswetenschappen. Een divers publiek met telkens een specifieke aanpak. Uit gesprekken met studenten en mensen uit de bedrijfswereld merk ik dat er een concrete behoefte is om taallessen Frans op maat te krijgen. Daarom wil ik – naast mijn opdracht aan de hogeschool en universiteit – taallessen op maat aanbieden.

Frans leren voor beginners
Cursus online frans
Publicaties
  • Co-auteur online woordenschat trainer VOC Courant (online de 2000 meest frequente woorden inoefenen) bij uitgeverij Acco

 

  • Co-auteur handboek Frans secundair onderwijs Beau Fort uitgeverij Die Keure
Leer mij kennen!
Apprenez à me connaître!

In mijn vrije tijd leef ik graag buiten en ga ik joggen, fietsen, skiën, zeilen, tuinieren of reizen. De bergen en de zee ontspannen me volledig. Mijn gezin is mijn grootste bron van energie en inspiratie.

"In only 5 classes, Katrien gave me the confidence I needed to express myself in French again. She made the course fun and engaging by designing the classes based on my personal goals and interests. I would recommend everyone this wonderful, sweet and inspiring teacher" - Alicia, New York.
Alicia
New York
"Na enkele uren te worden ondergedompeld in de Franse taal merk je een grote vooruitgang. Ideaal om op korte termijn je op specifieke situaties te kunnen voorbereiden. Dank aan Katrien, een gedreven lesgeefster." Dieter, Aalter
Dieter
Particulier

Rencontrez notre équipe

Frans leren spreken met Katrien
Master in Frans en Spaans

Er is een concrete behoefte om Franse lessen op maat te volgen. Met Frans Op Maat willen we op een unieke manier hierop inspelen.

Op maat Frans leren
Master in Frans en Italiaans

In de medische wereld kan slechte communicatie grote gevolgen hebben voor de zorgvragersDaarom wil ik graag mijn expertise delen met de bedrijfswereld/zorgorganisaties.

Op zoek naar Franse lessen op maat?

Franse trainingen volledig aangepast aan wat jij wilt leren! Wij passen de lessen aan op basis van jouw noden! Contacteer ons en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!