À propos de Nadine

Docent • Frans • Italiaans

Petite introduction

Docent Frans

Afgestudeerd aan de VUB in 1985 als romaniste (Master Frans / Italiaans) en actief in het hoger economisch/medisch niet-universitair onderwijs sinds 1986.

Door mijn jarenlange ervaring in het hoger onderwijs begrijp ik heel goed de nood van het werkveld aan taalcompetente medewerkers.

Tweetaligheid is een absolute vereiste en een springplank naar een uitdagende carrière. Helaas blijkt de kennis van het Frans meer en meer een obstakel en knelpunt te zijn… Wie goed kan onderhandelen in het Frans, vlot kan telefoneren of zelfs een klacht kan behandelen in onze tweede landstaal, heeft duidelijk een stapje voor.

 

Mail schrijven in het Frans

Foutieve of gebrekkige communicatie ligt vaak aan de basis van misverstanden, conflicten of zelfs het mislopen van contracten.

In de medische wereld kan slechte communicatie zelfs grote gevolgen hebben voor de zorgvragers.

Daarom wil ik graag mijn expertise die ik nu doorgeef aan mijn studenten Organsiatie en Management (Business & Languages) en Health Care Management ook delen met de bedrijfswereld/zorgorganisaties.

Een nieuwe uitdaging voor mezelf en hopelijk voor jullie een boeiende en leerrijke ervaring!

Leer mij kennen!
Apprenez à me connaître!

Een goed boek, een lekkere kop koffie, een verre reis en in de zomer een frisse duik in het water … 

In mijn vrije tijd kan ik  mijn passie voor taal en cultuur perfect  combineren met mijn favoriete watersporten. Mens sana in corpore sano.

In only 5 classes, Katrien gave me the confidence I needed to express myself in French again. She made the course fun and engaging by designing the classes based on my personal goals and interests. I would recommend everyone this wonderful, sweet and inspiring teacher - Alicia, New York.
Alicia
New York
"Na enkele uren te worden ondergedompeld in de Franse taal merk je een grote vooruitgang. Ideaal om op korte termijn je op specifieke situaties te kunnen voorbereiden. Dank aan Katrien, een gedreven lesgeefster." Dieter, Aalter
Dieter
Particulier

Rencontrez notre équipe

Frans leren spreken met Katrien
Master in Frans en Spaans

Er is een concrete behoefte om Franse lessen op maat te volgen. Met Frans Op Maat willen we op een unieke manier hierop inspelen.

Op maat Frans leren
Master in Frans en Italiaans

In de medische wereld kan slechte communicatie grote gevolgen hebben voor de zorgvragersDaarom wil ik graag mijn expertise delen met de bedrijfswereld/zorgorganisaties.

Op zoek naar Franse lessen op maat?​

Franse trainingen volledig aangepast aan wat jij wilt leren! Wij passen de lessen aan op basis van jouw noden! Contacteer ons en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!